#sangjitdecoration medias

Posts tagged on #sangjitdecoration

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Engagement decoration for Erik and Seni. Photos courtesy of Erik and Seni by @hierosphoto.

Engagement decoration for Erik and Seni. Photos courtesy of Erik and Seni by @hierosphoto ...

. Throwback our Engagement (14 Dec 2018 💍 #JOYforANGELA
.
. Rencang (temen) ituu... ibarat sego bungkus ga dikaretin. Bikin Nduk L ambyar alias ga utuh. Thank you ♥️.
. all candid
. #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #f4f #followforfollow #whotofollow #instaengagement #yay.

. Throwback our Engagement (14 Dec 2018 💍 #JOYforANGELA . . Rencang (temen) ituu... ibarat sego bungkus ga dikaretin. Bikin Nduk L ambyar alias ga utuh. Thank you ♥️. . all candid . #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #f4f #followforfollow #whotofollow #instaengagement #yay ...

In many paintings and other works of art throughout history, the calla lily has been depicted with the Virgin Mary or Angel of Annunciation. For this reason, it has been associated with holiness, faith and purity.
•
•
We're ready to serve Sangjit Box (rent & buy), Wedding Bouquet, Wedding Corsage & Boutonnière, Lamaran / Pre-Wedding Backdrop Decor, Bridal Shower & Tea-Pai Table Arrangements, etc.
•
•
Tell us know your request so we can handle it for you! 👍
No need to worry because we made your request based on your budget! 😉
•
For any question :
LINE : @vandelinaflorist (with @) or using link on our bio
•
We'll be happy to be part of your beautiful journey.
We ensure you to get your wedding more memorable and beautiful as what you imagined.
Be proud to be Vandelina's Brides.
•
•
#buketwedding #bunganikah #weddingbouquetjakarta #corsage #boutonniere #teapai #weddingbouquet #rusticwedding #weddingjakarta #sangjit #sangjitjakarta #sangjitdecoration #dekorsangjit #jakartawedding #bride #bridestory #jakartaweddingplanner #weddingku #weddingflowers #weddingdecoration #bridalshowers #backdropwedding #backdropmurah
#buketpengantin #floristjkt #floristjakarta #weddingbuket #boxsangjit #bridalbouquet #weddingdecor.

In many paintings and other works of art throughout history, the calla lily has been depicted with the Virgin Mary or Angel of Annunciation. For this reason, it has been associated with holiness, faith and purity. • • We're ready to serve Sangjit Box (rent & buy), Wedding Bouquet, Wedding Corsage & Boutonnière, Lamaran / Pre-Wedding Backdrop Decor, Bridal Shower & Tea-Pai Table Arrangements, etc. • • Tell us know your request so we can handle it for you! 👍 No need to worry because we made your request based on your budget! 😉 • For any question : LINE : @vandelinaflorist (with @) or using link on our bio • We'll be happy to be part of your beautiful journey. We ensure you to get your wedding more memorable and beautiful as what you imagined. Be proud to be Vandelina's Brides. • • #buketwedding #bunganikah #weddingbouquetjakarta #corsage #boutonniere #teapai #weddingbouquet #rusticwedding #weddingjakarta #sangjit #sangjitjakarta #sangjitdecoration #dekorsangjit #jakartawedding #bride #bridestory #jakartaweddingplanner #weddingku #weddingflowers #weddingdecoration #bridalshowers #backdropwedding #backdropmurah #buketpengantin #floristjkt #floristjakarta #weddingbuket #boxsangjit #bridalbouquet #weddingdecor ...

Engagement decoration for Arya and Vikka. Photos courtesy of Arya and Vikka by @megrashyphoto.

Engagement decoration for Arya and Vikka. Photos courtesy of Arya and Vikka by @megrashyphoto ...

happy valentine’s day! thank you for your enthusiasm in showering your loved ones with flowers. here are several of our cupids’ deliveries for the day. we hope you all feel loved today and every other day. 
cupids are going to hibernate now on the land of broken petals and foliages 💘👼🏻🥀 #vday2019.

happy valentine’s day! thank you for your enthusiasm in showering your loved ones with flowers. here are several of our cupids’ deliveries for the day. we hope you all feel loved today and every other day. cupids are going to hibernate now on the land of broken petals and foliages 💘👼🏻🥀 #vday2019 ...

| 14•12•2018 💍 |
. Tidak pernah menyangka kalo hanya kurang dari 3 minggu persiapan, Puji Tuhan acara sangjit Nduk L & Mas Joy berjalan lancar, apalagi dengan bantuan temen” (vendor2) yang luar biasa gercep, baik, dan profesional.
.
. Postingan ini Nduk L tulis review untuk :
. 2. Terima kasih banget untuk temen” ACE (EO gereja 😂), @andri_feby , @caroline_mey , & @raymond_dharma ; handled by @kirei_production event organiser + MC
. Terima kasih banget buat temen” luar biasa yang dengan sabar & gesit membantu jalannya acara sangjit kemarin 🙏. Tentunya dibalik semua ini ada EO yg luar biasa mengatur jalannya acara kami. Pengalaman EO Kirei mmg tidak bisa dipungkiri, dari persiapan hingga prosesi semuanya berjalan lancar & baik. Bisa dibilang semua nya aku ‘pasrah’ alias gamau stress saat acara. Bener” mau ngurusin dari 0 persiapan, cari isi baki, urusin acara, dan ngurus keluarga. Mereka sangat cekatan & ‘kekinian’. . Jadi acara kami ini awalnya di tawarkan apakah mau acara tradisional chinese sangjit atau sudah yang modern. Lalu atas pertimbangan keluarga kami memilih untuk melangsungkan sangjit dengan style kekinian. Gabisa komen saking puas nya dengan Kirei. Thank you! ♥️
. .
. Tujuan Nduk L nulis ini sebenernya untuk membantu memberi informasi, secara yaa temen” seumuran w sudah pada mulai musim tunangan & musim nikah 👏😘. Pokoknya cari vendor apapun maksimal 2 aja untuk perbandingan, makin banyak makin pusing, malah makin gak mantep sama pilihan sendiri. good luck 😘
. #JOYforANGELA
. #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #engagementmakeup #sangjitmakeup #sangjitgown #eventorganiserjogja #EOjogja #sangjitceremony.

| 14•12•2018 💍 | . Tidak pernah menyangka kalo hanya kurang dari 3 minggu persiapan, Puji Tuhan acara sangjit Nduk L & Mas Joy berjalan lancar, apalagi dengan bantuan temen” (vendor2) yang luar biasa gercep, baik, dan profesional. . . Postingan ini Nduk L tulis review untuk : . 2. Terima kasih banget untuk temen” ACE (EO gereja 😂), @andri_feby , @caroline_mey , & @raymond_dharma ; handled by @kirei_production event organiser + MC . Terima kasih banget buat temen” luar biasa yang dengan sabar & gesit membantu jalannya acara sangjit kemarin 🙏. Tentunya dibalik semua ini ada EO yg luar biasa mengatur jalannya acara kami. Pengalaman EO Kirei mmg tidak bisa dipungkiri, dari persiapan hingga prosesi semuanya berjalan lancar & baik. Bisa dibilang semua nya aku ‘pasrah’ alias gamau stress saat acara. Bener” mau ngurusin dari 0 persiapan, cari isi baki, urusin acara, dan ngurus keluarga. Mereka sangat cekatan & ‘kekinian’. . Jadi acara kami ini awalnya di tawarkan apakah mau acara tradisional chinese sangjit atau sudah yang modern. Lalu atas pertimbangan keluarga kami memilih untuk melangsungkan sangjit dengan style kekinian. Gabisa komen saking puas nya dengan Kirei. Thank you! ♥️ . . . Tujuan Nduk L nulis ini sebenernya untuk membantu memberi informasi, secara yaa temen” seumuran w sudah pada mulai musim tunangan & musim nikah 👏😘. Pokoknya cari vendor apapun maksimal 2 aja untuk perbandingan, makin banyak makin pusing, malah makin gak mantep sama pilihan sendiri. good luck 😘 . #JOYforANGELA . #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #engagementmakeup #sangjitmakeup #sangjitgown #eventorganiserjogja #EOjogja #sangjitceremony ...

Engagement decoration for Samudra and Shinta. Photos courtesy of Samudra & Shinta by @getherring..

Engagement decoration for Samudra and Shinta. Photos courtesy of Samudra & Shinta by @getherring. ...

| 14•12•2018 💍 |
.
. Postingan ini Nduk L tulis review untuk :
. 1. MUA : @danila_lee 💄
. Sudah lama langganan makeup dgn cie Danila & makin jatuh cinta setiap lihat hasil tangannya dia. Menurut ku pribadi, Cie Danila bs menampilkan makeup yg berbeda dr yg lain, bukan merubah penampilan kita tapi hanya memberi sentuhan & memperindah yang kita miliki. Tidak merubah muka aku jadi seperti manekin. :”) 🙏
. Treatment tiap jenis kulit kita juga berbeda, kulit aku kering kerontang kaya nasib kantong akhir bulan. Tp tetep bisa keliatan kaya definisi healthy glowing skin 😉😘.
.Makeup nya di aku tahan 12 jam lebih, no crack, no luntur, no menor. Tahan banting n tahan badai, wkwk! Lalu yg bikin spesial, teknik jait mata nya halus banget dan aku jg ga kerasa sakit saat di makeup & selama acara. Super nyaman 😳.
.Thank you! ♥️
.
. Tujuan Nduk L nulis ini sebenernya untuk membantu memberi informasi, secara yaa temen” seumuran w sudah pada mulai musim tunangan & musim nikah 👏😘. Pokoknya cari vendor apapun maksimal 2 aja untuk perbandingan, makin banyak makin pusing, malah makin gak mantep sama pilihan sendiri. good luck 😘
. #JOYforANGELA
. #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #engagementmakeup #sangjitmakeup #sangjitgown #MUAjogja #makeupartistJogja #simplemakeup #simplehairdo #glowingmakeup.

| 14•12•2018 💍 | . . Postingan ini Nduk L tulis review untuk : . 1. MUA : @danila_lee 💄 . Sudah lama langganan makeup dgn cie Danila & makin jatuh cinta setiap lihat hasil tangannya dia. Menurut ku pribadi, Cie Danila bs menampilkan makeup yg berbeda dr yg lain, bukan merubah penampilan kita tapi hanya memberi sentuhan & memperindah yang kita miliki. Tidak merubah muka aku jadi seperti manekin. :”) 🙏 . Treatment tiap jenis kulit kita juga berbeda, kulit aku kering kerontang kaya nasib kantong akhir bulan. Tp tetep bisa keliatan kaya definisi healthy glowing skin 😉😘. .Makeup nya di aku tahan 12 jam lebih, no crack, no luntur, no menor. Tahan banting n tahan badai, wkwk! Lalu yg bikin spesial, teknik jait mata nya halus banget dan aku jg ga kerasa sakit saat di makeup & selama acara. Super nyaman 😳. .Thank you! ♥️ . . Tujuan Nduk L nulis ini sebenernya untuk membantu memberi informasi, secara yaa temen” seumuran w sudah pada mulai musim tunangan & musim nikah 👏😘. Pokoknya cari vendor apapun maksimal 2 aja untuk perbandingan, makin banyak makin pusing, malah makin gak mantep sama pilihan sendiri. good luck 😘 . #JOYforANGELA . #engagement #engagementstory #engagementphotoshoot #engagementideas #candid #sangjit #sangjitdecoration #sangjitday #friendship #ourengagement #simplemakeup #simplegown #engagementgown #engagementsuit #modernsangjit #familytime #potd #photooftheday #engagementmakeup #sangjitmakeup #sangjitgown #MUAjogja #makeupartistJogja #simplemakeup #simplehairdo #glowingmakeup ...

White roses symbolize innocence, charm and purity. Also, they represent the loyalty that exists between the bride and groom, together with the pure, sincere, happy and eternal love between the couple.
•
Vandelina Brides as part of Vandelina's Group will show you more about wedding collections.
•
•
We're ready to serve Sangjit Box (rent & buy), Wedding Bouquet, Wedding Corsage & Boutonnière, Lamaran / Pre-Wedding Backdrop Decor, Bridal Shower & Tea-Pai Table Arrangements, etc.
•
•
Tell us know your request so we can handle it for you! 👍
No need to worry because we made your request based on your budget! 😉
•
For any question :
LINE : @vandelinaflorist (with @) or using link on our bio
•
We'll be happy to be part of your beautiful journey.
We ensure you to get your wedding more memorable and beautiful as what you imagined.
Be proud to be Vandelina's Brides.
•
•
#buketwedding #bunganikah #weddingbouquetjakarta #corsage #boutonniere #teapai #weddingbouquet #rusticwedding #weddingjakarta #sangjit #sangjitjakarta #sangjitdecoration #dekorsangjit #jakartawedding #bride #bridestory #jakartaweddingplanner #weddingku #weddingflowers #weddingdecoration #bridalshowers #backdropwedding #backdropmurah
#buketpengantin #floristjkt #floristjakarta #weddingbuket #boxsangjit #bridalbouquet #weddingdecor.

White roses symbolize innocence, charm and purity. Also, they represent the loyalty that exists between the bride and groom, together with the pure, sincere, happy and eternal love between the couple. • Vandelina Brides as part of Vandelina's Group will show you more about wedding collections. • • We're ready to serve Sangjit Box (rent & buy), Wedding Bouquet, Wedding Corsage & Boutonnière, Lamaran / Pre-Wedding Backdrop Decor, Bridal Shower & Tea-Pai Table Arrangements, etc. • • Tell us know your request so we can handle it for you! 👍 No need to worry because we made your request based on your budget! 😉 • For any question : LINE : @vandelinaflorist (with @) or using link on our bio • We'll be happy to be part of your beautiful journey. We ensure you to get your wedding more memorable and beautiful as what you imagined. Be proud to be Vandelina's Brides. • • #buketwedding #bunganikah #weddingbouquetjakarta #corsage #boutonniere #teapai #weddingbouquet #rusticwedding #weddingjakarta #sangjit #sangjitjakarta #sangjitdecoration #dekorsangjit #jakartawedding #bride #bridestory #jakartaweddingplanner #weddingku #weddingflowers #weddingdecoration #bridalshowers #backdropwedding #backdropmurah #buketpengantin #floristjkt #floristjakarta #weddingbuket #boxsangjit #bridalbouquet #weddingdecor ...

Most Recent