#hardhoutenporselein medias

Posts tagged on #hardhoutenporselein

Top Posts Recent Posts

Top Posts

GELUKKIG WORDEN IN JE LOOPBAAN? BEKIJK MIJN DOCU!
⠀
Ik vertel je graag over mijn liefde voor het coachingvak. En ook hoe ik van een tobbende techneut een succesvolle 'softie' werd. Welke persoonlijke crisis daar voor nodig was. En hoe ik nu vrouwen (en af en toe een man) effectief help om gelukkig en succesvol te worden in hun loopbaan en leven. Zarayda Groenhart en Joris Sluiter maakten daarover een prachtige korte documentaire. Misschien kan ik je inspireren, neem een kijkje bij de docu: link in bio.⠀
⠀
@zaraydagroenhart @jorissluiter @cinematicdiscovery

#gelukkigsuccesvolsuccesvolgelukkig #genieten #werkgeluk #werkplezier #sprankelendwerken #gedrevenvakvrouwen #gelukkiginjewerk #happyworking #happyatwork #kanteljeperspectief #ikkanteljeperspectief #persoonlijkeontwikkeling #burnout #persoonlijkegroei #persoonlijkecoaching #lifechanging #lifechangingcoaching #hardhoutenporselein #karenrensma #delft #indelft #denhaag #indenhaag #rotterdam #inrotterdam.

GELUKKIG WORDEN IN JE LOOPBAAN? BEKIJK MIJN DOCU! ⠀ Ik vertel je graag over mijn liefde voor het coachingvak. En ook hoe ik van een tobbende techneut een succesvolle 'softie' werd. Welke persoonlijke crisis daar voor nodig was. En hoe ik nu vrouwen (en af en toe een man) effectief help om gelukkig en succesvol te worden in hun loopbaan en leven. Zarayda Groenhart en Joris Sluiter maakten daarover een prachtige korte documentaire. Misschien kan ik je inspireren, neem een kijkje bij de docu: link in bio.⠀ ⠀ @zaraydagroenhart @jorissluiter @cinematicdiscovery #gelukkigsuccesvolsuccesvolgelukkig #genieten #werkgeluk #werkplezier #sprankelendwerken #gedrevenvakvrouwen #gelukkiginjewerk #happyworking #happyatwork #kanteljeperspectief #ikkanteljeperspectief #persoonlijkeontwikkeling #burnout #persoonlijkegroei #persoonlijkecoaching #lifechanging #lifechangingcoaching #hardhoutenporselein #karenrensma #delft #indelft #denhaag #indenhaag #rotterdam #inrotterdam ...

Laat je werkleven als de zomer zijn: LICHT,  SPRANKELEND, EN LEUK
.
X Karen.

Laat je werkleven als de zomer zijn: LICHT, SPRANKELEND, EN LEUK . X Karen ...

Je hebt misschien al vakantie of zit midden in de vakantievoorpret. Heerlijk! Je voelt je goed.
.
Maar, hoe wil je dat je leven er uitziet - ná je vakantie? Hoe wil jij je voelen ná je vakantie, als je weer naar je werk gaat?
.
En hoe groot is die kans, dat dat na je vakantie zomaar vanzelf zo is - als je vóór je vakantie niet happy werd van je werk?
.
Het wordt nooit zomaar vanzelf beter of leuker of vervullender of relaxter. Dat kan het wél worden als je besluit dat je dat wilt.
.
Wat besluit jij? En ben je bereid te doen wat nodig is om jouw werkleven om te buigen naar een leuk, vervullend en relaxt leven waarin je voldoening, plezier, bevlogenheid en vrijheid voelt?
.
Welke intentie zet jij nu voor na je vakantie?
.
Ik wens je een mooie intentie en een een heerlijke zomervakantie!
.
X Karen.

Je hebt misschien al vakantie of zit midden in de vakantievoorpret. Heerlijk! Je voelt je goed. . Maar, hoe wil je dat je leven er uitziet - ná je vakantie? Hoe wil jij je voelen ná je vakantie, als je weer naar je werk gaat? . En hoe groot is die kans, dat dat na je vakantie zomaar vanzelf zo is - als je vóór je vakantie niet happy werd van je werk? . Het wordt nooit zomaar vanzelf beter of leuker of vervullender of relaxter. Dat kan het wél worden als je besluit dat je dat wilt. . Wat besluit jij? En ben je bereid te doen wat nodig is om jouw werkleven om te buigen naar een leuk, vervullend en relaxt leven waarin je voldoening, plezier, bevlogenheid en vrijheid voelt? . Welke intentie zet jij nu voor na je vakantie? . Ik wens je een mooie intentie en een een heerlijke zomervakantie! . X Karen ...

Laatst sprak ik een zeer bekwame vakvrouw die prachtige dingen neerzet in haar mooie werk.
.
Ze had haar werkleven helemaal op haar eigen voorwaarden ingericht. Ze is succesvol met wat zij doet.
.
Alleen, het ging allemaal zo makkelijk, zei ze. Dat verhinderde haar om voor 100% te genieten van haar succes en van de vrijheid die zij voor zichzelf gecreëerd heeft.
.
'Makkelijk' paste niet in haar plaatje over werk. Zij verwachtte onbewust de hele tijd dat werken moeilijk moet zijn, en ploeteren en gedoe.
.
Dus zolang het makkelijk ging 'telde' het niet. Was het voor spek en bonen.  Kon zij haar prestaties toch niet helemaal serieus nemen.
.
Zij is niet de enige. Ik spreek zoveel vrouwen die ergens ooit de overtuiging hebben opgedaan dat werken zwaar moet zijn.
.
Ik had ooit ook die overtuiging. En ik ploeterde. En het was moeilijk en zwaar. Eén van de grootse eye-openers die ik ooit kreeg was dit:
.
Als het goed is, is het makkelijk. Als het makkelijk is, is het goed.
.
Als je ploetert zit je op de verkeerde plek, doe je het verkeerde ding.
.
Sta jezelf dus toe dat het makkelijk mag zijn. En geniet van wat je in die moeiteloosheid allemaal voor moois neerzet.
.
Ik ben wel benieuwd, herkenbaar verhaal?.

Laatst sprak ik een zeer bekwame vakvrouw die prachtige dingen neerzet in haar mooie werk. . Ze had haar werkleven helemaal op haar eigen voorwaarden ingericht. Ze is succesvol met wat zij doet. . Alleen, het ging allemaal zo makkelijk, zei ze. Dat verhinderde haar om voor 100% te genieten van haar succes en van de vrijheid die zij voor zichzelf gecreëerd heeft. . 'Makkelijk' paste niet in haar plaatje over werk. Zij verwachtte onbewust de hele tijd dat werken moeilijk moet zijn, en ploeteren en gedoe. . Dus zolang het makkelijk ging 'telde' het niet. Was het voor spek en bonen. Kon zij haar prestaties toch niet helemaal serieus nemen. . Zij is niet de enige. Ik spreek zoveel vrouwen die ergens ooit de overtuiging hebben opgedaan dat werken zwaar moet zijn. . Ik had ooit ook die overtuiging. En ik ploeterde. En het was moeilijk en zwaar. Eén van de grootse eye-openers die ik ooit kreeg was dit: . Als het goed is, is het makkelijk. Als het makkelijk is, is het goed. . Als je ploetert zit je op de verkeerde plek, doe je het verkeerde ding. . Sta jezelf dus toe dat het makkelijk mag zijn. En geniet van wat je in die moeiteloosheid allemaal voor moois neerzet. . Ik ben wel benieuwd, herkenbaar verhaal? ...

Nieuwe website in de maak. En dus doen we een fotoshoot. Op een paar locaties. SUPERTOF dat we bij Huszar mogen fotograferen. Ik wist al dat het daar een fijne plek is om te borrelen en te eten. Het bleek ook een hele mooie en hartelijke plek voor onze fotosessie. Dankjewel leuke mensen van @huszardelft!
.
En wat was het vreselijk leuk werken met Alice van @studiozomereik en Esther van @esther_de_cuijper_photography. Aanrader deze dames! Bedankt ladies!.

Nieuwe website in de maak. En dus doen we een fotoshoot. Op een paar locaties. SUPERTOF dat we bij Huszar mogen fotograferen. Ik wist al dat het daar een fijne plek is om te borrelen en te eten. Het bleek ook een hele mooie en hartelijke plek voor onze fotosessie. Dankjewel leuke mensen van @huszardelft ! . En wat was het vreselijk leuk werken met Alice van @studiozomereik en Esther van @esther_de_cuijper_photography. Aanrader deze dames! Bedankt ladies! ...

Als je alles voor mogelijk houdt, bedenk je vanzelf een ander actieplan: een actieplan waarmee je het mogelijk máákt.
.
En daardoor krijg je gelijk: dat waar jij van droomde blijkt inderdaad mogelijk te zijn voor je.
.
Als je gelooft dat waar jij van droomt NIET mogelijk is, krijg je óók gelijk. Je stelt je hele systeem in op de uitkomst 'niet mogelijk'.
.
Mijn punt is: je krijgt altíjd gelijk, dus je kunt maar beter slim kiezen waar je in gelooft.
.
Dus: wat als je alles voor.mogelik houdt?.

Als je alles voor mogelijk houdt, bedenk je vanzelf een ander actieplan: een actieplan waarmee je het mogelijk máákt. . En daardoor krijg je gelijk: dat waar jij van droomde blijkt inderdaad mogelijk te zijn voor je. . Als je gelooft dat waar jij van droomt NIET mogelijk is, krijg je óók gelijk. Je stelt je hele systeem in op de uitkomst 'niet mogelijk'. . Mijn punt is: je krijgt altíjd gelijk, dus je kunt maar beter slim kiezen waar je in gelooft. . Dus: wat als je alles voor.mogelik houdt? ...

Loslaten en teenslippers. Wat die twee dingen met elkaar te maken hebben?  In mijn geval dit: ik had vorige week een knie operatie. Kleine ingreep, standaard dingetje voor de orthopeed.
.
Natuurlijk moet je knie revalideren van het snijden en moeten je lijf en je brein herstellen van de narose.
.
Als dat een stuk moeizamer gaat dan je verwachtte heb je twee keuzes: jezelf verzetten of je kennelijk onrealistische verwachting loslaten.
.
Ik koos eerst het eerste. Dat was even een dagje nodig. Mag best vind ik.
.
Vandaag koos ik voor loslaten. Van alles wat ik had willen doen deze week.
.
Dan maar geen nieuw blog. Dan komt mijn nieuwe werkboek maar een weekje later uit. Dan moeten mijn nieuwe webteksten maar even wachten. Dan maar alleen de hoognodige was draaien.
.
Dan maar teenslippers aan en in een luie stoel in de tuin. Dan maar even slapen op de bank.
.
En die keuze is fijner. De situatie is nog precies hetzelfde maar ik voel me er veel beter onder.
.
Wat zou jij kiezen: jezelf verzetten tegen de situatie of even loslaten?
.
Ow en for the record: de fancy teenslippers zijn van mijn dochter 😙.

Loslaten en teenslippers. Wat die twee dingen met elkaar te maken hebben? In mijn geval dit: ik had vorige week een knie operatie. Kleine ingreep, standaard dingetje voor de orthopeed. . Natuurlijk moet je knie revalideren van het snijden en moeten je lijf en je brein herstellen van de narose. . Als dat een stuk moeizamer gaat dan je verwachtte heb je twee keuzes: jezelf verzetten of je kennelijk onrealistische verwachting loslaten. . Ik koos eerst het eerste. Dat was even een dagje nodig. Mag best vind ik. . Vandaag koos ik voor loslaten. Van alles wat ik had willen doen deze week. . Dan maar geen nieuw blog. Dan komt mijn nieuwe werkboek maar een weekje later uit. Dan moeten mijn nieuwe webteksten maar even wachten. Dan maar alleen de hoognodige was draaien. . Dan maar teenslippers aan en in een luie stoel in de tuin. Dan maar even slapen op de bank. . En die keuze is fijner. De situatie is nog precies hetzelfde maar ik voel me er veel beter onder. . Wat zou jij kiezen: jezelf verzetten tegen de situatie of even loslaten? . Ow en for the record: de fancy teenslippers zijn van mijn dochter 😙 ...

Neem je dromen serieus. Zodat je in actie komt om ze te verwezenlijken..

Neem je dromen serieus. Zodat je in actie komt om ze te verwezenlijken. ...

I love my job. Voor mijn mooie werk word ik deels uitbetaald in voldoening, deels in inkomen.
.
Beide vind ik super belangrijk. Dat van die voldoening hoef je meestal niet uit te leggen. Dat van dat inkomen vaak wel.
.
Ik heb het idee dat dit vooral onder vrouwen vaak een ding is: geld mag niet belangrijk zijn.
.
Eerlijk?
.
Ik vind het super belangrijk om een mooi inkomen te verdienen om:
.
1 - goed voor mijn gezin te kunnen zorgen, ook financieel, en ja, ookal heeft manlief ook een mooie baan;
.
2 -goed voor mijn omgeving te kunnen zorgen, zoals ik met Hardhout & Porselein inmiddels doe doordat ik sponsor ben geworden van de prachtige @stichtingmommaluv van Mandy Ladan.
.
En ook door vandaag met Hardhout & Porselein de @runforkika te sponsoren - het team van mijn broer en zijn gezin, YEAH!!
.
Dat ik iets kan teruggeven aan de wereld, iets wat ik heb verdiend met mijn mooie werk, dat vind ik een schitterende kringloop!
.
Die kringloop gaat nog een stukje verder. Ik coach gedreven vakvrouwen om te ontdekken en te gaan doen waar zij het allerliefste hun geld mee verdienen.
.
Waardoor ook zij een werkleven creëren waar zij worden uitbetaald in voldoening en een mooi inkomen. Dat is toch schitterend?
.
Wat vind jij? Geld verdienen belangrijk of niet?.

I love my job. Voor mijn mooie werk word ik deels uitbetaald in voldoening, deels in inkomen. . Beide vind ik super belangrijk. Dat van die voldoening hoef je meestal niet uit te leggen. Dat van dat inkomen vaak wel. . Ik heb het idee dat dit vooral onder vrouwen vaak een ding is: geld mag niet belangrijk zijn. . Eerlijk? . Ik vind het super belangrijk om een mooi inkomen te verdienen om: . 1 - goed voor mijn gezin te kunnen zorgen, ook financieel, en ja, ookal heeft manlief ook een mooie baan; . 2 -goed voor mijn omgeving te kunnen zorgen, zoals ik met Hardhout & Porselein inmiddels doe doordat ik sponsor ben geworden van de prachtige @stichtingmommaluv van Mandy Ladan. . En ook door vandaag met Hardhout & Porselein de @runforkika te sponsoren - het team van mijn broer en zijn gezin, YEAH!! . Dat ik iets kan teruggeven aan de wereld, iets wat ik heb verdiend met mijn mooie werk, dat vind ik een schitterende kringloop! . Die kringloop gaat nog een stukje verder. Ik coach gedreven vakvrouwen om te ontdekken en te gaan doen waar zij het allerliefste hun geld mee verdienen. . Waardoor ook zij een werkleven creëren waar zij worden uitbetaald in voldoening en een mooi inkomen. Dat is toch schitterend? . Wat vind jij? Geld verdienen belangrijk of niet? ...

Most Recent

GELUKKIG WORDEN IN JE LOOPBAAN? BEKIJK MIJN DOCU!
⠀
Ik vertel je graag over mijn liefde voor het coachingvak. En ook hoe ik van een tobbende techneut een succesvolle 'softie' werd. Welke persoonlijke crisis daar voor nodig was. En hoe ik nu vrouwen (en af en toe een man) effectief help om gelukkig en succesvol te worden in hun loopbaan en leven. Zarayda Groenhart en Joris Sluiter maakten daarover een prachtige korte documentaire. Misschien kan ik je inspireren, neem een kijkje bij de docu: link in bio.⠀
⠀
@zaraydagroenhart @jorissluiter @cinematicdiscovery

#gelukkigsuccesvolsuccesvolgelukkig #genieten #werkgeluk #werkplezier #sprankelendwerken #gedrevenvakvrouwen #gelukkiginjewerk #happyworking #happyatwork #kanteljeperspectief #ikkanteljeperspectief #persoonlijkeontwikkeling #burnout #persoonlijkegroei #persoonlijkecoaching #lifechanging #lifechangingcoaching #hardhoutenporselein #karenrensma #delft #indelft #denhaag #indenhaag #rotterdam #inrotterdam.

GELUKKIG WORDEN IN JE LOOPBAAN? BEKIJK MIJN DOCU! ⠀ Ik vertel je graag over mijn liefde voor het coachingvak. En ook hoe ik van een tobbende techneut een succesvolle 'softie' werd. Welke persoonlijke crisis daar voor nodig was. En hoe ik nu vrouwen (en af en toe een man) effectief help om gelukkig en succesvol te worden in hun loopbaan en leven. Zarayda Groenhart en Joris Sluiter maakten daarover een prachtige korte documentaire. Misschien kan ik je inspireren, neem een kijkje bij de docu: link in bio.⠀ ⠀ @zaraydagroenhart @jorissluiter @cinematicdiscovery #gelukkigsuccesvolsuccesvolgelukkig #genieten #werkgeluk #werkplezier #sprankelendwerken #gedrevenvakvrouwen #gelukkiginjewerk #happyworking #happyatwork #kanteljeperspectief #ikkanteljeperspectief #persoonlijkeontwikkeling #burnout #persoonlijkegroei #persoonlijkecoaching #lifechanging #lifechangingcoaching #hardhoutenporselein #karenrensma #delft #indelft #denhaag #indenhaag #rotterdam #inrotterdam ...

Net heerlijk uiteten geweest bij @konomi_haarlem met @voedingiskracht . Een dikke aanrader. Vieren dat ik al zoveel persoonlijk gegroeid ben @hardhoutenporselein . #konomi_haarlem #hardhoutenporselein #gezonderlopen #haarlem #japanseten #lekkereten #ietstevieren #voedingiskracht.

Net heerlijk uiteten geweest bij @konomi_haarlem met @voedingiskracht . Een dikke aanrader. Vieren dat ik al zoveel persoonlijk gegroeid ben @hardhoutenporselein . #konomi_haarlem #hardhoutenporselein #gezonderlopen #haarlem #japanseten #lekkereten #ietstevieren #voedingiskracht ...

Laat je werkleven als de zomer zijn: LICHT,  SPRANKELEND, EN LEUK
.
X Karen.

Laat je werkleven als de zomer zijn: LICHT, SPRANKELEND, EN LEUK . X Karen ...

Je hebt misschien al vakantie of zit midden in de vakantievoorpret. Heerlijk! Je voelt je goed.
.
Maar, hoe wil je dat je leven er uitziet - ná je vakantie? Hoe wil jij je voelen ná je vakantie, als je weer naar je werk gaat?
.
En hoe groot is die kans, dat dat na je vakantie zomaar vanzelf zo is - als je vóór je vakantie niet happy werd van je werk?
.
Het wordt nooit zomaar vanzelf beter of leuker of vervullender of relaxter. Dat kan het wél worden als je besluit dat je dat wilt.
.
Wat besluit jij? En ben je bereid te doen wat nodig is om jouw werkleven om te buigen naar een leuk, vervullend en relaxt leven waarin je voldoening, plezier, bevlogenheid en vrijheid voelt?
.
Welke intentie zet jij nu voor na je vakantie?
.
Ik wens je een mooie intentie en een een heerlijke zomervakantie!
.
X Karen.

Je hebt misschien al vakantie of zit midden in de vakantievoorpret. Heerlijk! Je voelt je goed. . Maar, hoe wil je dat je leven er uitziet - ná je vakantie? Hoe wil jij je voelen ná je vakantie, als je weer naar je werk gaat? . En hoe groot is die kans, dat dat na je vakantie zomaar vanzelf zo is - als je vóór je vakantie niet happy werd van je werk? . Het wordt nooit zomaar vanzelf beter of leuker of vervullender of relaxter. Dat kan het wél worden als je besluit dat je dat wilt. . Wat besluit jij? En ben je bereid te doen wat nodig is om jouw werkleven om te buigen naar een leuk, vervullend en relaxt leven waarin je voldoening, plezier, bevlogenheid en vrijheid voelt? . Welke intentie zet jij nu voor na je vakantie? . Ik wens je een mooie intentie en een een heerlijke zomervakantie! . X Karen ...

Laatst sprak ik een zeer bekwame vakvrouw die prachtige dingen neerzet in haar mooie werk.
.
Ze had haar werkleven helemaal op haar eigen voorwaarden ingericht. Ze is succesvol met wat zij doet.
.
Alleen, het ging allemaal zo makkelijk, zei ze. Dat verhinderde haar om voor 100% te genieten van haar succes en van de vrijheid die zij voor zichzelf gecreëerd heeft.
.
'Makkelijk' paste niet in haar plaatje over werk. Zij verwachtte onbewust de hele tijd dat werken moeilijk moet zijn, en ploeteren en gedoe.
.
Dus zolang het makkelijk ging 'telde' het niet. Was het voor spek en bonen.  Kon zij haar prestaties toch niet helemaal serieus nemen.
.
Zij is niet de enige. Ik spreek zoveel vrouwen die ergens ooit de overtuiging hebben opgedaan dat werken zwaar moet zijn.
.
Ik had ooit ook die overtuiging. En ik ploeterde. En het was moeilijk en zwaar. Eén van de grootse eye-openers die ik ooit kreeg was dit:
.
Als het goed is, is het makkelijk. Als het makkelijk is, is het goed.
.
Als je ploetert zit je op de verkeerde plek, doe je het verkeerde ding.
.
Sta jezelf dus toe dat het makkelijk mag zijn. En geniet van wat je in die moeiteloosheid allemaal voor moois neerzet.
.
Ik ben wel benieuwd, herkenbaar verhaal?.

Laatst sprak ik een zeer bekwame vakvrouw die prachtige dingen neerzet in haar mooie werk. . Ze had haar werkleven helemaal op haar eigen voorwaarden ingericht. Ze is succesvol met wat zij doet. . Alleen, het ging allemaal zo makkelijk, zei ze. Dat verhinderde haar om voor 100% te genieten van haar succes en van de vrijheid die zij voor zichzelf gecreëerd heeft. . 'Makkelijk' paste niet in haar plaatje over werk. Zij verwachtte onbewust de hele tijd dat werken moeilijk moet zijn, en ploeteren en gedoe. . Dus zolang het makkelijk ging 'telde' het niet. Was het voor spek en bonen. Kon zij haar prestaties toch niet helemaal serieus nemen. . Zij is niet de enige. Ik spreek zoveel vrouwen die ergens ooit de overtuiging hebben opgedaan dat werken zwaar moet zijn. . Ik had ooit ook die overtuiging. En ik ploeterde. En het was moeilijk en zwaar. Eén van de grootse eye-openers die ik ooit kreeg was dit: . Als het goed is, is het makkelijk. Als het makkelijk is, is het goed. . Als je ploetert zit je op de verkeerde plek, doe je het verkeerde ding. . Sta jezelf dus toe dat het makkelijk mag zijn. En geniet van wat je in die moeiteloosheid allemaal voor moois neerzet. . Ik ben wel benieuwd, herkenbaar verhaal? ...

Nieuwe website in de maak. En dus doen we een fotoshoot. Op een paar locaties. SUPERTOF dat we bij Huszar mogen fotograferen. Ik wist al dat het daar een fijne plek is om te borrelen en te eten. Het bleek ook een hele mooie en hartelijke plek voor onze fotosessie. Dankjewel leuke mensen van @huszardelft!
.
En wat was het vreselijk leuk werken met Alice van @studiozomereik en Esther van @esther_de_cuijper_photography. Aanrader deze dames! Bedankt ladies!.

Nieuwe website in de maak. En dus doen we een fotoshoot. Op een paar locaties. SUPERTOF dat we bij Huszar mogen fotograferen. Ik wist al dat het daar een fijne plek is om te borrelen en te eten. Het bleek ook een hele mooie en hartelijke plek voor onze fotosessie. Dankjewel leuke mensen van @huszardelft ! . En wat was het vreselijk leuk werken met Alice van @studiozomereik en Esther van @esther_de_cuijper_photography. Aanrader deze dames! Bedankt ladies! ...